Първоначално публикувано от nightroller
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Макар че е на OFF пак го прави, за това ми е необяснимо,
иначе научих (с доста зор) как да си настроя климатаsigpic
Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfaro76 Покажи съобщениеМакар че е на OFF пак го прави, за това ми е необяснимо,
иначе научих (с доста зор) как да си настроя климатаLast edited by ecotronic; d.m.y г., 23:17.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЕдва ли е от климатика. За клатенето на оборотите може да е от дросел, дебитомер, ЕГР.............залагам 10 бири (големи)
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Ок, ще затапя ЕГР-а, ще почистя и дебитомера (и без това като и дам газ излиза мноооого черен дим
но от което и да проблема, бирите са от мен ейLast edited by Alfaro76; d.m.y г., 07:05.sigpic
Comment
-
Ако свалиш и колектора барабар с кулера да ги почистиш, ще стане още по-добре.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеАко свалиш и колектора барабар с кулера да ги почистиш, ще стане още по-добре.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfaro76 Покажи съобщениеПрепоръчай ми сервиз в който да го направяTormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Мммм малко е тегава работата и не знам кои би се навил да я прави.Не защото не могат а защото си е занимавка.Но не ти пречи да разпиташ хората от поста на nightroller.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеДа ви се оплача, светна ми лампата с инжектора,загасиха,запалих и се оправи,лошото е че го прави за втори път,дано не е нещо сериозно.Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеами не я карай на резерва и всичко ще е наред, просто сипи нафта до половината резервоар и след това доливай, не я дръж в горивна резерва.
стрелката винаги е на мах
Мразя да нямам гориво.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНикога не съм карал на резерв,
стрелката винаги е на мах
Мразя да нямам гориво.Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеами не я карай на резерва и всичко ще е наред, просто сипи нафта до половината резервоар и след това доливай, не я дръж в горивна резерва.)
Таз лампа свети от доста неща.1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
Comment